Mentaltræner

Er du talent eller professionel sportsudøver, så ved du måske allerede at det i de fleste sportsgrene ofte ses at den fysiske form prioriteres meget højt, hvorimod den mentale/psykiske del ikke får en særlig høj prioritering.

Mange trænere ved rigtig meget om teknik og opbygning af fysikken, mens deres viden om opbygning af mental styrke i mange tilfælde halter.

Hvad tror du der skaber de bedste resultater – Du er 100% i fysisk form og er der 80% mentalt?………eller – Du er der 100% mentalt og 80% fysisk?

 

Jeg går ud fra at vi kan blive enige om at vores mentale styrke betyder virkeligt meget hvis vi vil skabe resultater og ikke mindst bevare motivation og glæden på vejen dertil.

Gennem det meste af mit liv har jeg interesseret mig for fysiske og psykiske grænser. Jeg har selv dyrket konkurrencesport i 20 år, været med til at etablere Fredericia Eliteidræt og et unikt talenttræningscenter, hvor unge talenter fra forskellige sportsgrene trænes og motiveres, mens der er fokus på det hele menneske.

Under min værnepligt blev jeg kåret som bedste soldat, ud af 110 personer i kompagniet og senere i livet lavede jeg en Ironman, på trods af vandskræk og et beskadiget knæ. Jeg har også kæmpet på det personlige/private plan, hvor den mentale styrke har vist sit værd.

Med det mentale på plads vil din psyke hjælpe til at skabe resultater, både i sportens verden og i dit øvrige liv.

Har du brug for en kompetent mentaltræner, der kan hjælpe dig til nye højder?