Om mig

Velkommen til min hjemmeside, hvis du ikke allerede har set den, så ligger der en lille video om mig på forsiden. Jeg beskriver mig selv som et autentisk menneske med meget på hjerte. Jeg brænder for at skabe en positiv forskel i udviklings- og forandringsprocesser, for den enkelte og virksomheder.

Gennem det meste af mit 45-årige liv har jeg arbejdet med udvikling og ledelse. Både selvledelse og ledelse af andre. Mentale og fysiske grænser har interesseret mig siden barndommen og jeg tror på at hvis vi skal udvikle vores potentiale, skal vi turde træde udenfor vores comfortzone. Det har jeg ofte gjort og derigennem skabt store personlige og arbejdsrelaterede resultater.

Hvad gør at netop jeg kan skabe udvikling og forandring sammen med dig?

Det handler primært om faglighed og personlighed.

På det faglige plan har jeg en lang række uddannelser, bl.a. indenfor kommunikation, ledelse, management, forskellige coachuddannelser, herunder bl.a. en 3-årig diplomuddannelse i coaching og en 4-årig psykoterapeutuddannelse. Jeg har gennem en 20-årig periode siddet med i adskillige bestyrelser og forretningsudvalg, primært i sportsverdenen, hvor jeg har varetaget en lang række roller ift. samarbejde, udvikling og generel sparring.

Jeg har været medskaber og direktør for nogle af Danmarks største tilbagevendende internationale sport events. Over en 10-årig periode fik vi skabt et brand, der var blandt verdens bedste på sit felt. Noget der kun var muligt med kompetente mennesker omkring mig og 400 frivillige ildsjæle, der var med til at skabe fantastiske resultater.

På det personlige plan er det vigtigt for mig at leve autentisk og være tro mod mine værdier. Et ord er et ord og et håndtryk betyder at vi har en aftale og at jeg står inde for det jeg har lovet at levere. Sikkerhed, tillid og tryghed er begreber der kendetegner et samarbejde med mig. Jeg har altid været meget nysgerrig på hvordan vores viden, ressourcer og kompetencer kan bringes i spil på nye måder. Hvordan vi kan perspektivere vores syn på en given situation og skabe en langt større forståelse og bevidsthed, der kan skabe helt nye handlemuligheder.

Et hvert menneske er forskelligt og har sine egne unikheder, derfor handler det for mig om at møde dig der hvor du er i livet. I øjenhøjde – altid autentisk og committed.

Er du interesseret i at høre, hvad jeg kan gøre for dig? Kontakt mig nu og kom godt i gang