Udtalelser fra klienter

 

”Johnny er en meget kompetent coach og terapeut, der både viser empati og udfordrer en, når der er behov for det. Han gav mig redskaber til at skabe mere balance i min hverdag, så jeg havde mere overskud. Derudover har vi arbejdet med at handle efter mine værdier og fundet ud af, hvad der er vigtigst for mig. Kombinationen af terapi og coaching, har været en god mulighed for at få ryddet op i fortiden, så jeg kan skabe dem fremtid jeg drømmer om.”

Anne

 

”Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Johnny, og er det stadig.

Jeg har haft stor gavn af hans hypnoterapi, og kan varmt anbefale det til andre der har brug for bl.a. en større indre ro, et værktøj til bedre at kunne være og blive i nuet, og få mindsket spekulationer og bekymringer.

Jeg har igennem samtaler (coaching) fået hjælp til at ændre min måde at tænke på, så den bliver mere konstruktiv og positiv.

Jeg har fået værktøjer, både i form af øvelser og hypnoterapi, men også generelt sætninger og ord, der har været med til at hjælpe mig.

Johnny er meget professionel og fagligt dygtig. Han er empatisk og en god menneskekender.

Han formår at give én fornemmelsen/følelsen af at blive hørt og forstået, samtidig med at han også kan “skubbe” til en, når behovet for at komme ud af safety-zonen bliver nødvendig.

Han brænder for sit fag, og dette har jeg mærket i mit forløb hos Johnny. Hans dedikation til ens forløb og ens bedring er fantastisk og giver en tryghed og tro på egen udvikling.”

Nickie