Foredrag & Workshops

Jeg har nogle foredrag og workshops, herunder:

    • Stress & Angst – Vejen tilbage.

En personlig fortælling, hvor jeg åbent og ærligt fortæller om min rejse gennem stress, angst og udbrændthed. Hør om mine kampe og sejre undervejs og hvad jeg gjorde for at komme tilbage. Der vil være konkrete redskaber og nye bevidstheder at hente og der er mulighed for at tilhørerne kan inddrages og få sparring og rådgivning ift. deres eventuelle udfordringer.

    • Stå stærkt – Bliv et helstøbt menneske.

Et foredrag om hvordan du styrker dit selvværd gennem nye indsigter om mønstre, overbevisninger, værdier og hvordan du gennem et mere autentisk liv vil opleve en stærkt voksende selvrespekt der vil ændre dit liv. Nye indsigter, giver nye handlemuligheder og du vil kunne begynde at ændre det der ikke virker i dit liv.

    • Kærlighedssprog – Større forståelse til gavn for dig selv og dine nære relationer

Vil du vide hvordan kærlighedens 5 sprog har betydning for følelsen af at være elsket. Hvordan du kommunikerer bedre med partnere og andre nære relationer. Du vil lære at forstå dine og andres reaktioner og mønstre ud fra et helt nyt perspektiv. Du vil kunne kommunikere dine behov tydeligt og direkte, og få et nyt dialog-redskab der skaber forandring der kan få kærligheden til at blusse igen.

Foredragene kan også laves som workshops, hvor deltagerne inddrages ud fra dine/jeres ønsker og behov.

Foredragene varer fra 1-2 timer og kan som workshops udbygges til 3-4 timer.

Med mange års erfaring i personlig udvikling og det menneskelige sind, tilrettelægger jeg gerne et helt unikt og spændende produkt ud fra dine tanker og idéer.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om muligheder.